lauantai 5. marraskuuta 2016

Tiistai 1.11

Tiistai aamu alkoi aamupalalla tuoreella sämpylällä ja kahvilla.  Aamupalan jälkeen me lähdimme kävelemään kohti Suomelaa, siinä samalla poikkesimme kiinalaiskauppaan ostamaan Hennalle uuden repun ja kaikille omat juotavat. Suomelassa Heidi ja Salla tekivät molemmat litran sämpylätaikinan kylmäleivonnalla ja pyörittelivät ne Helin opastuksella. Risto ja Henna kuorivat 25 kiloa perunoita, kun perunat olivat kuorittu niin Salla, Heidi ja Henna pilkkoivat perunat pienemmiksi paloiksi huomista muusia varten. Salla ja Heli laittoivat osan pilkotuista perunoista kiehumaan omaa lounasta varten ja tekivät meille jauhelihakastikkeen.Seuraavaksi Heidi kuori ja hienonsi sipulit sekä freesasi ne keskiviikkoisia lihapullia varten. Kun perunat olivat kypsiä, Heidi teki perunamuusin valmiiksi.
Työpäivän jälkeen kello kolme lähdimme yhdessä ja lähihoitajaopiskelijoiden kanssa vaeltamaan kohti Mijaksen kylää. Oppaina toimi eläkkeellä oleva biologian opettaja Veikko sekä Sirpa. Tutustuimme matkalla moniin erilaisiin kasveihin ja näimme myös Espanjan myrkyllisimmän skorpionin. Mijaksessa nautimme herkulliset jäätelöannokset ja pääsimme katsomaan suklaatehtaan toimintaa. Illalla tulimme bussilla alas vuorilta Fuengirolaan. Suihkun jälkeen kävimme vielä Sorrentossa nautimassa iltapalaa. Halloween näkyi ja kuului iltaelämässä, mutta me menimme väsyneinä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti