lauantai 5. marraskuuta 2016

Keskiviikko 2.11

Keskiviikkona lähdimme aamiaisen jälkeen kohti Suomelaa kaupan kautta. Kaupasta ostimme vielä vettä, laktoositonta kermaa ja maitoa sekä fetasalaatti-aineksia. Heli ja Risto aloittivat tekemään lihapullamassaa porakoneen semetinsekoittajaa apunaan käyttäen. Heidin vastuulla oli gluteenittomat lihapullat, Sallalla salaatti sekä Hennalla kastike. Kaikki osallistuivat lihapullien pyörittämiseen olihan jauhelihaa ostettu 12 kiloa. Puolikahden aikaan Risto ja Heli aloittivat muusin teon taas porakoneen semetinsekoittajaa apunaan käyttäen ja ruoka saatiin kuin saatiinkin valmiiksi kello kahdeksi kun asiakkaat saapuivat. Ruokailijoita kävi yhteensä 85 ja ruokakin riitti melkein loppuun saakka. Kolmeen jälkeen pääsimme itse syömään. Syömisen jälkeen olikin aikalailla veto pois, mutta lopputyöt oli vielä tehtävä siinä vaadittiinkin jo vähän raippaa ja porkkanaa (porkkanana toimi nettiaika töiden jälkeen).
Kotimatkalla kävimme kaupassa ja tilasimme meille ensi viikoksi lounastarvikkeet ja ostimme samalla kämpille vettä ja ruokatarpeita. Suihkun ja pienen levon jälkeen suuntasimme Miramaren ostoskeskukseen ja kaikki löysivät jotain kotiin vietävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti